Invitation

Forældrenetværket til Ordblinde og svagtlæsende børn inviterer hermed alle interesserede til foredrag
tirsdag, den 29. januar kl. 19.00 i Rådhussalen, hvor Jesper Sehested kommer og fortæller om det, at være ordblind. Der er gratis adgang. Ordblindeforeningen og LOF vil også være til stede, og du er meget velkommen, så mød endelig op!

Som Jesper Sehested siger:

"Jeg håber min historie kan hjælpe ordblinde og forældre i netværket, som er et super tiltag. Det handler om, at vise at du ikke er alene og at ordblindhed ikke skal stoppe dig. Det kan være super irriterende ikke at kunne læse og stave, men du kan altid blive bedre, og så er du god til så meget andet"!

Der vil være mulighed for køb af kaffe/the – kage og sodavand til rimelig priser.

Skulle der være nogle spørgsmål, kan ”Forældrenetværket for ordblinde og svagtlæsende børn” kontaktes på følgende 2 måde:

Via mail til: nussen1130@gmail.com eller nussen1952.63@gmail.com

Anna Marie på mobil: 2618 3846 eller Per på mobil: 2832 9557

Problemer med telefoner

Unge- og Kulturcentret oplever i øjeblikket en del problemer med vores telefoner. Så hvis du oplever at have svært ved at få fat i os, så send os en mail på 10.klassecenter@halsnaes.dk 

I mailen må I meget gerne gøre os opmærksom på, hvilket tidspunkt I har haft ringet, samt om I ringer fra en mobil eller fastnet. Så kan I måske hjælpe os til at indkredse problemet.